Over mij

Mijn foto
Hallo, hey leuk dat je op mijn blog komt kijken. Ik ben Silvia en woon in Friesland (Nederland). Vroeger zat ik al naast moeders op de bank om mee te breien of haken. Het freubelen zat er altijd al in dus. Vooral als het 's avonds weer koud begint te worden begin ik weer freubelkriebels te krijgen. Dan brei ik iets maar die pennen vind ik maar onhandig. Ik haak liever of maak iets op een breiwiel (knifty knitter). Tegenwoordig haak ik weer. Patroon lezen kan ik niet maar ik probeer het te leren en van youtube leer ik ook heel veel. Hier laat ik mijn zelfgemaakte freubelstukjes zien. Liefs Silvia

zondag 16 november 2014

Voor een facebook groep genaamd "Berendekens" deze Forever Friend Bear gehaakt.

Deze groep maakt dekens van gehaakte granny's voor zieke kinderen die heel veel beren kracht en liefde ♥ kunnen gebruiken. Veel mensen haken granny's van 15 x 15 cm en deze kun je opsturen zodat zij de dekens in elkaar kunnen zetten. Ook doen ze bij elke beren deken een beertje erbij..!

Ik vind dit zo'n super mooi gebaar want regelmatig zie je foto's van super blije kinderen onder hun beren deken en met een beer als knuffel in de handen.

Dus vandaar dat ik een beertje heb gehaakt. Ben echt een beginner qua knuffels haken en deze beer is niet helemaal volmaakt maar hey wie is dat wel..!! :-)
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een bericht plaatsen