Over mij

Mijn foto
Hallo, hey leuk dat je op mijn blog komt kijken. Ik ben Silvia en woon in Friesland (Nederland). Vroeger zat ik al naast moeders op de bank om mee te breien of haken. Het freubelen zat er altijd al in dus. Vooral als het 's avonds weer koud begint te worden begin ik weer freubelkriebels te krijgen. Dan brei ik iets maar die pennen vind ik maar onhandig. Ik haak liever of maak iets op een breiwiel (knifty knitter). Tegenwoordig haak ik weer. Patroon lezen kan ik niet maar ik probeer het te leren en van youtube leer ik ook heel veel. Hier laat ik mijn zelfgemaakte freubelstukjes zien. Liefs Silvia

zondag 20 mei 2012

insulinepomptasjes

Door omstandigheden eigenlijk een jaar stil gezeten qua kleding maken enz. Mijn dochter Naomi heeft sinds 13 mei 2011 Diabetes. Het eerste jaar was best heftig met alle nieuwe dingen. Het leren spuiten e.d. en sinds oktober is ze overgegaan op de insulinepomp. (wat een verademing zeg..!! :-) ) Alleen krijg je daar de standaardtasjes bij en ik als toch creabea zijnde wil natuurlijk wel dat Naomi fleurige tasjes krijgt. Dus laatst een officieel pomptasje ontleed en dit patroon nagemaakt met onderstaande als resultaat. Helemaal blij is Naomi met haar nieuwe tasjes. En ik wil meer maken zodat ik ze tegen leuke prijs kan verkopen voor de kids. Diabetes mag dan wel een rotziekte zijn maar dan wel met een fleurig of stoer pomptasje. ;-) (volgende keer de friese juist maken hij is nu op de kop hihi )

2 opmerkingen:

  1. Oeh, kan ik nummer 3 niet van je kopen?
    Ik vind die standaard dingen behoorlijk saai en vind dat mijn diabetes wel wat opgevrolijkt mag worden door zo.n leuk tasje aan mijn riem :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een bericht plaatsen